Att fira byggarnas dag har alltid varit viktigt för Scandicgroup teamet.

Det är ett fantastiskt tillfälle att träffas på och skapa nya minnesvärda stunder. Även för att koppla av tillsammans i en grupp likasinnade människor för att starta den inre motorn för vidare arbete. Vid det här tillfället i juli då de flesta av teammedlemmarna är i sin hemstad anordnade vi ett möte under dagtid.

För första gången bjöd vi inte bara in de anställda till firandet utan vi välkomnade också deras familjemedlemmar. Vi ville ägna mer uppmärksamhet åt att förstärka personliga kontakter och lära känna varandra bättre i en informell miljö. Totalt blev vi 65 personer som deltog och det gav verkligen ett bra resultat.

Efter den här dagen märkte nästan hela teamet att företagets interna atmosfär hade förändrats då kommunikationen mellan kollegor samt behovet att lyssna på varandra hade förbättrats. Vi skapade nya vänskaper och utvecklade en stark känsla av gemenskap mellan kollegor.

Vi är uppriktigt tacksamma till evenemangsarrangörerna  „Renginių vizija“ ( https://renginiu-organizavimas.lt) samt värden för evenemanget Dovydas för deras professionella arbete, stora entusiasm och spridande av mycket bra energi. Ett varmt tack riktar vi även till Scandicbyggs tjejlag för deras betydelsefulla bidrag till det vackra och minnesvärda firandet.

I slutet av dagen fick vi avnjuta en grillbuffé med diverse förfriskningar vilket var både uppskattat och behövligt efter mötet en varm sommardag. VD/ för Scandicgroup  Adomas, säger: ”Att organisera en sådan fest är en av de bästa investeringarna eftersom den investerad i medarbetaren själv, hans välbefinnande och den positiva atmosfären i teamet. Avkastningen är inte monetär men den ger mycket tillfredställande och positiva känslor.”

Vi tackar alla deltagare och säger: ”Vi ses nästa år!”

Recent Posts

Byggarnas dag 2020!

Byggarnas dag 2020!

Dzeineta besöker ett byggprojekt

Dzeineta besöker ett byggprojekt

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA