Det är äntligen dags att presentera vår säljansvarige – marknadsförare Dzeineta Veniene. En mycket kommunikativ och kompetent kvinna, van att ge professionell kundservice. Med en mångårig erfarenhet av struktur och analys för marknadsplanering – något som ligger henne mycket varmt om hjärtat – ser hon fram emot att få använda sina gedigna kunskaper i arbetet med att marknadsföra Scandicgroup och göra företaget mer känt och framgångsrikt i byggbranschen.

Dzieneta blev mycket imponerad!

För att fördjupa sin kunskap om våra rutiner och vad vi gör, träffade hon arbetsledaren Aleksej på ett av våra projekt Trollesunds Gårdar. Ett sjuvåningshus i vackra Stockholmförorten Bandhagen.
Han guidade henne runt på bygget och visade upp de tjänster företaget utför.

Dzieneta blev mycket imponerad av hur effektivt och precist byggarbetarna installerar gipsskivor, fönster, balkongdörrar och tak. En upplevelse vi är säkra på att hon kommer att ha glädje av, när hon kommunicerar med våra nuvarande kunder och för att väcka intresse hos kommande kunder.

Recent Posts

Byggarnas dag 2020!

Byggarnas dag 2020!

Dzeineta besöker ett byggprojekt

Dzeineta besöker ett byggprojekt

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA